24 Nis 2015

Ja sam taj, s’puno sreca i nesreca. Ja sam taj, koji svaku nesrecu doceka k’o zaradeni dar i preobratim je u pozitivnost. Ja sam taj, koji ne zivi jednolicno i u monotonu. Ja sam taj, koji uziva u inovativnost i kreativnost. Ja sam taj, kome je srce stvoreno samo od ljubavi i zaljubljen u Stvoritelja i njegova sva stvorenja.

Roden sam; 16-01-1951 u Sandzaku u seher Varevo kod Novog Pazara, do treceg razreda osovne skole na Dojevicu, odatle preselili za Skoplje i tu uceci u sedmom razredu preselili za İstanbul. Zivot moj programiran na preselenju, i odatle posle jedne dobre decenije odselim za Nemacku i tu mi prode jedna duga decenija…

İstanbul mi tijesan… Preselim za Antalju (Antalya) i tu provedem u turizmu jednu deceniju. Atrakcija i primamljivost İstanbula od svega jaca. Sve je to proslo u poslodavanju i posloprimanju.

İzjaviosam dve knjige tzv. KEŞFETMEYİ KEŞFET (Pronadi Pronalazak) i ASALET (Plemenitost) ali nece biti sve to… Momentalno prevodim s’Bosnjckog na Turskom  jeziku Roman (Muhadzeri) visoko postovanog Prf. Dr. Serifa Sabovica, tim putem pokusacu da spojim Malu Aziyu i ponosni veliki Sandzak.

[yukarı]
Yazar Hakkında